Eton mess met cake

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas porties aan
4 Ei
300 gr Bloem
200 gr Suiker
300 gr Ongezouten Roomboter
1 snufje Bakpoeder
500 ml Slagroom
1 Doosje meringues
1 doosje Vers fruit naar keuze

Onthoud dit recept


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 394

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 409

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 394

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 409

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Eton mess met cake

Een combinatie van eton mess en cake

Features:
  • Vegatarisch
Cuisine:

Kun je geen genoegen krijgen van eton mess? Je kunt ook eton mess maken in een cake-variant.

  • 75 min
  • Porties 8
  • Medium

Ingrediënten

Omschrijving

Delen

Kun je geen genoegen krijgen van eton mess? Je kunt ook eton mess maken in een cake-variant. Deze eton mess cake is eenvoudig te maken en staat ook nog eens gezellig op tafel. Bovendien zal iedereen geheid de eton mess cake lekker vinden met de combinatie meringue, slagroom en fris fruit! Hieronder zetten wij het recept voor je klaar, zodat jij ook kunt genieten van deze overheerlijke combinatie.

Stappen

1
Klaar

Zet de oven aan op 180 graden en laat deze voorverwarmen.

2
Klaar

Je kunt ervoor kiezen om twee taarten te maken of één taart. Pak daarom een of twee bakvormen.

3
Klaar

Pak een beslagkom en mix hierin de boter met de suiker totdat er een glad goedje ontstaat.

4
Klaar

Voeg een voor een de eieren toe aan het botermengsel en mix dit door tot een luchtig beslag.

5
Klaar

Spatel vervolgens voorzichtig de bakpoeder en bloem erdoorheen.

6
Klaar

Verdeel het beslag over een bakvorm en zet deze in de oven gedurende 55 tot 60 minuten. Wanneer je twee cakes maakt, kun je deze in 35 tot 40 minuten bakken.

7
Klaar

Laat de cakes afkoelen.

8
Klaar

Pak een beslagkom en mix hierin de slagroom en de suiker op.

9
Klaar

Wanneer je één cake hebt gebakken, snijd je deze doormidden.

10
Klaar

Verdeel de helft van het slagroommengsel over een helft van de taart. Leg hierop de schuimpjes en het verse fruit.

11
Klaar

Leg de andere taarthelft erbovenop en top dit af met de rest van de slagroom, meringues en fruit.

Onlino

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Totale Reviews:1
Onlino

Great recipe, I baked it for my family, they loved it. Months a ancient in the applications being so fantastic a when showed few dishonourable we not if they over economics

Volgende
Zomerse eton mess
Volgende
Zomerse eton mess

Voeg reactie toe

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here