0 0
Eton mess met mascarpone

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas porties aan
250 ml Slagroom
175 gr Frambozen
125 gr Mascarpone
1 handjevol Pistachenoten
1 doosje Meringues
1 vleugje Suiker
1 tl Citroensap

Onthoud dit recept


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 394

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 409

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 394

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 409

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Eton mess met mascarpone

Een eenvoudig en heerlijk dessert: dat wil toch iedereen? Maak eton mess met mascarpone!

Cuisine:

Een eenvoudig en heerlijk dessert: dat wil toch iedereen? Maak eton mess met mascarpone!

  • 20 min
  • Porties 4
  • Medium

Ingrediënten

Omschrijving

Delen

Een eenvoudig en heerlijk dessert: dat wil toch iedereen? Deze eton mess met mascarpone staat binnen een paar minuten op tafel, zodat jij kunt genieten van dit toetje. Een groot voordeel van dit dessert is dat hij ook nog eens chique staat op tafel. Ideaal voor kerstavond of een etentje met vrienden. Punten scoren gegarandeerd!

Stappen

1
Klaar

Voeg de slagroom toe in een beslagkom. Klop dit luchtig op.

2
Klaar

Pak een andere beslagkom en voeg hierin de mascarpone, een vleugje suiker en de theelepel citroensap toe. Meng dit door elkaar heen en klop dit luchtig op.

3
Klaar

Maak de pistachenootjes fijn door met een mes te hakken.

4
Klaar

Prak twee derde deel van de frambozen met een vork. Voeg dit toe aan de mascarpone.

5
Klaar

Verdeel vervolgens de opgeklopte slagroom, het mascarponemengsel, de pistachenoten en de overgebleven frambozen over vier glazen of schaaltjes. Verkruimel vervolgens hierover de meringue.

Onlino

Recipe Reviews

Er zijn nog geen reviews, schrijf hieronder een review
Vorige
Eton mess met rabarber en karamelmeringue
Volgende
Klassieke eton mess
Vorige
Eton mess met rabarber en karamelmeringue
Volgende
Klassieke eton mess

Voeg reactie toe

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here