0 0
Eton mess met rabarber en karamelmeringue

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas porties aan
1 bosje Rabarberstengels
4 el Gembersiroop
125 ml Slagroom
1 vleugje Kaneel
200 g Verse aardbeien
1 doosje Karamelmeringues

Onthoud dit recept


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 389

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 404

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 389

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/etonmess/etonmess.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 404

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Eton mess met rabarber en karamelmeringue

Een feestje op jouw bord: eton mess met rabarber en karamelmeringue

Cuisine:

De zoete smaak van rabarber gecombineerd met karamelmeringue zal een feestje zijn voor jouw smaakpapillen.

  • 75 min
  • Porties 4
  • Medium

Ingrediënten

Omschrijving

Delen

Hmm, dit recept klinkt toch als muziek in de oren? De zoete smaak van rabarber gecombineerd met karamelmeringue zal een feestje zijn voor jouw smaakpapillen. Deze eton mess zal er zo mooi uit komen te zien dat je ‘m waarschijnlijk niet eens wilt opeten – maar de naam zegt het al: de eton mess hoort een wirwar te zijn. Eet smakelijk!

Stappen

1
Klaar

Maak de rabarberstengels schoon en snijd deze in stukjes.

2
Klaar

Doe de rabarber samen met 3 eetlepels gembersiroop in een steelpannetje. Breng dit aan de kook en laat twintig minuten lang op laag vuur koken, zodat de rabarber zacht wordt. Haal na twintig minuten de pan van het vuur en laat dit mengsel een uur lang afkoelen.

3
Klaar

Doe de slagroom in een beslagkom samen met het restant van de gembersiroop en voeg de kaneel toe. Klop dit stijf met een mixer.

4
Klaar

Verdeel over vier glaasjes de helft van het rabarbermengsel. Schep vervolgens de helft van het slagroommengsel hier bovenop.

5
Klaar

Verkruimel de karamelmeringues.

6
Klaar

Verdeel deze kruimels over de glaasjes.

7
Klaar

Verdeel de helft van de aardbeien over de glaasjes.

8
Klaar

Ga zo door totdat het glaasje uit lagen rabarber, slagroom, meringue en aardbeien bestaat.

Onlino

Recipe Reviews

Er zijn nog geen reviews, schrijf hieronder een review
Vorige
Eenvoudige eton mess met Oreo
Volgende
Eton mess met mascarpone
Vorige
Eenvoudige eton mess met Oreo
Volgende
Eton mess met mascarpone

Voeg reactie toe

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here