Ingrediënten
-
1 Doosje meringues
-
350 ml Slagroom
-
30 gr Witte suiker
-
500 gr Verse aardbeien
Omschrijving
De klassieke versie van eton mess is niks meer dan aardbeien, slagroom en meringue. Je kunt de meringues zelf maken, maar natuurlijk ook kant-en-klaar kopen in de supermarkt in de buurt. Dit zegt al genoeg hoe makkelijk dit dessert eigenlijk is om zelf te maken. In dit geval gaan we ook voor de simpele, klassieke eton mess met kant-en-klare meringues. Binnen vijftien minuten staat het op tafel. Eet smakelijk!
Stappen
1
Klaar
|
Voeg de suiker en slagroom samen in een beslagkom. Klop dit stijf. |
2
Klaar
|
Hak de meringue in middelgrote stukjes. |
3
Klaar
|
Maak de aardbeien schoon en snijd ze doormidden. |
4
Klaar
|
Meng de slagroom met drie vierde deel van de meringue en de aardbeien. |
5
Klaar
|
Schep vervolgens dit slagroommengsel in vier glazen of schaaltjes. |
6
Klaar
|
Top de eton mess af met de overige meringue. |
7
Klaar
|
Klaar om te genieten! |